Over ons

Webwinkel Keurmerk

Enjoy Steps is een groeiend en dynamisch all-round bedrijf dat gespecialiseerd is in elektrische steps, e-bikes en hoverboards. In het voorjaar van 2020 begon de verkoop en reparatie van de e-steps vooral als een creatieve vrijetijdsbesteding vol ambitie ergens op de zolder. En nu niet veel later werken we al samen met grote merken als Xiaomi, Segway-Ninebot, Windgoo, Moovway, Dyu, Gyroor, Suotu, Ouxi, beschikken we over een webshop én showroom, verzenden we onze modellen wereldwijd en mogen we zeggen dat we al meer dan 1000 klanten gelukkig hebben gemaakt!

De affiniteit begon steeds meer te groeien, gezien er ook geen houden meer aan leek vanwege de vele aanvragen én geslaagde verkopen. Ook zagen we onze klanten, van groot tot klein, daadwerkelijk blij worden van onze modellen. Dit gaf ons niet alleen pit en extra motivatie, maar we zorgen er ook voor dat men vooral genoot van onze service. Vandaar ook onze naam Enjoy Steps, wat zowel letterlijk als figuurlijk betekent: geniet van steps. Alhoewel we nu verder zijn uitgebreid met onder andere ook unieke e-bikes, fatbikes en hoverboards. Bovendien werken we efficiënt alleen vanuit onze EIGEN voorraad en geen langdurige dropshipping zoals velen wél doen. 

Met onze betaalbare kwaliteitsproducten, super snelle levering én optimale service, zorgen we er bij Enjoy Steps voor dat onze klant met een glimlach vertrekt en voor lange tijd zal genieten van zijn of haar aankoop. De klant is immers koning en het is en blijft fantastisch om te zien hoe vooral de kinderen dol enthousiast worden van onze elektrische steps. 

We staan tevens bekend als één van de voordeligste van de Benelux qua duurzame e-mobiliteit en kunnen u dit uiteraard garanderen. Bij Enjoy Steps hechten we tevens waarde aan kwaliteit en niet kwantiteit. Dit stellen wij in de belangstelling door elk afzonderlijk product al van te voren bij de fabrikant te laten nachecken, uittesten, vervolgens zélf de prototypes uit te proberen en kritisch naar te kijken, voordat het definitief in ons assortiment terecht komt. Uiteraard kunt u ook bij onze showroom terecht voor een bezichtiging of proefrit van een elektrische step, hoverboard of (mini) e-bike. 

Onze passie delen we dagelijks met mensen die bij Enjoy Steps op het juiste adres komen. Niet alleen zijn onze elektrische steps, hoverboards & e-bikes veilig, kwalitatief, voordelig en functioneel, ze zijn ook nog is duurzaam, gebruiksvriendelijk en leveren een groene bijdrage aan het milieu!

Naast de unieke beleving, lever je als gebruiker van een elektrische step of e-bike een positief aandeel aan het verbeteren van het klimaat, door onder andere de auto of brommer te laten staan voor dat ene (kleine) stukje.

In ons team zitten bovendien ervaren monteurs die altijd voor u klaar staan. Dit geeft toch een fijn gevoel voor zowel voor als ná aankoop, wetende dat men bij ons terecht kan voor evt. onderhoud en/of reparatie. We doen ons best om dit uiteraard snel te regelen waar nodig zodat u snel weer kan genieten van uw e-step of e-bike. Onderdelen zijn immers snel te verkrijgen en altijd leverbaar.

Heeft u vragen, opmerkingen, klachten of complimenten, dan horen we dit uiteraard graag! Check onze Veelgestelde vragen - FAQ's pagina en wie weet staat je vraag je er wel tussen. We zijn elke dag bereikbaar via ons telefoonnummerwhatsapp en email. U bent van harte welkom bij ons op de showroom aan de Kiotoweg 155 te Rotterdam. Volg ook onze socials (zie onderstaand) en hou ons bij Enjoy Steps goed in de gaten want wij geven regelmatig vele leuke acties die je zeker niet wilt missen! 

Elektrische step, e-step, xiaomi, segway, ninebot, e-scooter, Proefrit elektrischte step, proefrit e-step, testrit elektrische step, e-scooter, bezichtiging, Elektrische steps, e-step, e-scooter, xiaomi, segway, windgoo, ouxi, moovway, elektrische step vo