Verzenden & retourneren

 

Bestelling ophalen

Neem contact met ons op wanneer je jouw bestelling wilt afhalen of kies de betaaloptie 'Betaal bij afhalen'. Je kunt contact met ons opnemen via +31 (0)851303872, de whatsapp link +31851303872 of stuur een mail naar info@enjoysteps.nl

 

Verzendkosten

Wij rekenen geen verzendkosten voor bestellingen vanaf €50. Dit geldt alleen voor bestellingen binnen Nederland.

 

Verzendbevestiging

Zodra je bestelling is verzonden, ontvang je een mail met een verzendbevestiging. In deze mail staat informatie met betrekking tot je bestelling zoals de track & trace code en tijdsindicatie van levering.

 

Levertijd van je bestelling

Je bestelling is verzonden wanneer je de verzendbevestiging hebt ontvangen. Er wordt een mail gestuurd welke werkdag én een mail met tijdsindicatie over wanneer de bestelling wordt bezorgd. In de regel bezorgt PostNL of Dpd je bestelling meestal binnen 24 uur (of de volgende werkdag) nadat het is verzonden, voor België is dit binnen 48 uur.

 

 

Retourneren

 

Het kan wel eens voorkomen dat u een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden is waarom u de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, u heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.

 

U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de ons zijn voor eigen rekening indien dit niet door schade of defect van een product is maar bijv. 'niet in de smaak', 'verkeerde maat' etc. Deze kosten bedragen circa €7,25 of €13,50 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Let op, we adviseren uw retourbestelling ALTIJD VERZEKERD mee te sturen om vermissing bij de vervoerder of iets dergelijks te voorkomen!

 

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@enjoysteps.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

 

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Let op, de waardevermindering bij te veel schades aan een product kan oplopen tot zelfs 100% van de aanschafwaarde!

 

Product ruilen?
Wilt u uw product ruilen? Dat is helemaal geen probleem. U kunt hiervoor contact opnemen met info@enjoysteps.nl. Wel draagt u zelf de kosten voor terugzending van het product en hangt dit af van de staat van het product voor evt. waardevermindering.

 

Ik heb een verkeerd bezorgadres doorgegeven!
Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan de bestelling nog voor u te wijzigen.


U kunt het artikel retour sturen naar:

Enjoy Steps NL
Kiotoweg 155
3047BG Rotterdam

Alle onze beloftes op een rij:
- 14 dagen bedenktermijn, na ontvangst van je product.
- Product ruilen? Na ontvangst, verzenden we dezelfde dag je nieuwe product.
- Geld terug? Binnen 10 werkdagen na ontvangst wordt het bedrag teruggeboekt.

Let er wel op dat een product alleen kan worden geretourneerd of geruild wanneer het aan de retourvoorwaarden voldoet, zie hiervoor onze 'Algemene voorwaarden'. De kosten voor het retour sturen zijn voor eigen rekening. Je bent zelf verantwoordelijk voor beschadiging of verdwijning van het pakket tijdens het retourneren. Wij raden daarom altijd aan om het retour te sturen met track & trace code en ons een mail of appje te sturen. Nadat de retour in goede orde door ons is ontvangen, wordt het volledige aankoopbedrag binnen 10 werkdagen teruggestort op je rekening indien het voldoet aan de retourvoorwaarden.

Retourvoorwaarden
- Retourneren of ruilen kan uitsluitend binnen 14 dagen.
- Het product dient nieuw en ongebruikt zijn.
- Het product dient onbeschadigd zijn (anders is waardevermindering van toepassing).
- Er is niet geprobeerd een eventueel gebrek te herstellen.
- Het product moet in de originele verpakking zijn en compleet met alle meezittende toebehoren.

 

Hoe kan ik retourneren?
Retourneren kan op 2 verschillende manieren:
1. Je kunt de retour opsturen naar onze magazijn (zie adres hierboven).
2. Je kunt de retour terugbrengen naar ons magazijn (alleen op afspraak).

Hoe werkt het retourneren?
1. Stuur een mail of appje naar info@enjoysteps.nl of 0851303872 met daarin uw naam, bestelnummer en uw adresgegevens.
2. Print deze samen met de factuur uit en voeg deze toe aan het pakket.
3. Pak het product goed en stevig in met de originele verpakking. Op deze manier is de kans op beschadigingen zo klein mogelijk.
4. Stuur het pakketje VERZEKERD terug via een PostNL of Dpd-punt bij jou in de buurt of breng het evt. bij ons langs.
5. Leun achterover en wacht 10 werkdagen tot het aankoopbedrag is teruggestort op je rekening.

 

Rating: 4.2222222222222 sterren
9 stemmen