Denver; kugoo, elektrische step, windgoo, moovway, windgoo b3, windgoo b20, Proefrit elektrische step, e-step, testrit, xiaomi, segway, ninebot, step, Proefrit elektrischte step, proefrit e-step, testrit elektrische step, e-scooter, bezichtiging, Elektris

Proefrit maken

Bij Enjoy Steps staat onze klant centraal en besteden we met alle genoegen tijd én aandacht voor de mogelijkheden bij interesse. Zo is het bij ons zeker mogelijk om een elektrische step, (mini) e-bike of hoverboard uit te proberen indien u dat wenst.

Een bezichtiging en/of proefrit maken is mogelijk nadat u ons heeft gecontacteerd om een afspraak in te plannen. Vervolgens kunt u komen naar onze winkel waar één van onze experts staat te wachten met uw elektrische step, (mini) e-bike of hoverboard die getest gaat worden. 

U krijgt daarna uitleg over ons product en dan kunt u op alle gemak de e-step, mini e-bike of hoverboard uitproberen. Wij geven voor, tijdens en na afloop graag advies en antwoord op al uw vragen. Indien u tevreden bent geweest over de proefrit en het product, heeft u ook meteen de optie om een nieuwe elektrische step of mini e-bike gelijk (rijklaar) mee te nemen!

Wilt u graag langskomen ter bezichtiging of een proefritje maken op onze elektrische steps, hoverboards of mini-bikes? Neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer of whatsapplink: +31(0)85 130 3872, stuur een mail naar info@enjoysteps.nl of vul hieronder het formulier in voor het maken van een afspraak. We zien u graag heel snel tegemoet in onze showroom!


Hoewel we dagelijks open zijn, om teleurstellingen te voorkomen met geen voorraad, adviseren we van te voren te bellen of berichten! Het kan zijn dat uw model niet op voorraad kan zijn: als het op onze website op beschikbaar staat, dan is het ook beschikbaar, maar uitverkocht dan is het ook uitverkocht!

Enjoy Steps
Kiotoweg 155
3047BG Rotterdam

 

Afspraak maken voor bezichtiging of proefrit


Rating: 3.64 sterren
25 stemmen